O nás

Vítejte v ESYBU s.r.o.

 

 - mateřské společnosti, která spojuje dvě dynamické společnosti, ECO SYSTEMS RECYCLING a ECO SYSTEMS PRODUCTS. Jsme hrdí na to, že jsme součástí koncernu, který se specializuje na odpadové hospodářství, stavební činnost a prodej stavebního materiálu. Naše společnost společně pracuje na zlepšení a ochraně našeho životního prostředí a na udržitelném rozvoji.

ECO SYSTEMS RECYCLING je naším oddělením specializovaným na efektivní řešení odpadů. Pomáháme firmám i jednotlivcům zpracovávat a recyklovat odpad, snižovat jejich ekologický otisk a přispívat k udržitelnosti. S inovativními technologiemi a zkušeným týmem jsme lidé v oblasti odpadového hospodářství.

ECO SYSTEMS PRODUCTS, na druhé straně, je naše divize specializující se na prodej stavebního materiálu. Nabízíme širokou škálu kvalitních stavebních materiálů pro projekty všech velikostí. Naši odborníci vám rádi pomohou vybrat správné produkty pro vaše potřeby a zajistit, že vaše stavební projekty budou úspěšné a udržitelné.

Společnost ESYBU je vaším partnerem pro udržitelný rozvoj a efektivní správu zdrojů. Jsme oddaní poskytovatelé komplexních řešení, která pomáhá našim klientům dosáhnout svých cílů a zároveň chránit naši planetu pro budoucí generaci. S námi můžete mít jistotu, že vaše projekty budou vedeny profesionálně as ohledem na životní prostředí.

Prozkoumejte naše stránky a dozvíte se více o našich službách a produktech. Jsme připraveni vám pomoci při dosahování vašich cílů v oblasti odpadového hospodářství, stavební činnosti a stavebního materiálu. Společně můžeme udělat rozdíl.

Kontaktujte nás carny@esybu.cz